Steun

Klasse! wordt gemaakt door mensen die niet voor hun werk betaald worden. We proberen ook zoveel mogelijk zaken als illustraties en foto's gratis te krijgen, en meestal lukt dat. .Maar bepaalde uitgaves kunnen we niet voorkomen. Met name de drukker moet elke keer gewoon betaald worden en sommige andere kosten (porto bijvoorbeeld). Elk nummer kost daardoor ruim 1000,- euro.

Om dat geld te kunnen betalen, zijn we van jullie steun afhankelijk. Het liefst hebben we natuurlijk een geldschieter die dat bedrag in een klap doneert (en we zijn niet te kieskeurig wat de herkomst betreft). Ons rekeningnummer  is  9554857 tnv 'Het Lab' in Amsterdam.

Met kleinere bedragen zijn we uiteraard ook best tevreden. We hebben berekend dat we in feite 250 donateurs nodig zouden hebben die elk 20,- per jaar geven, om een heel jaar 'gedekt' te hebben. Naar die 250 mensen zijn we dus op zoek. We hopen dat jij er daar een van wordt!

Een andere manier om geld te produceren voor het blad, is door een benefiet te organiseren. Ook dat kan in kleinere en grotere variant. Een huiskamerbijeenkomst over een bepaald onderwerp, tot een concert met honderden betalende bezoekers waarvan de opbrengst naar klasse! gaat. We zijn uiteraard bereid daaraan mee te werken, en kunnen onze kennis, verhalen, filmpjes, contacten et cetera inbrengen. Laat maar weten: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Maar dus banknummer  9554857 tnv 'Het Lab' in Amsterdam.

Steun/giften in 2011 waren als volgt: (uit privacy-overwegingen vermelden we niet de namen van personen):

*) Opbrengst Benefiet in Schijnheilig: 1130,-

*) Individuele donaties:

--- jan-april: 212,-

--- mei: 460,-

--- eigen bijdragen redactieleden: 300,-